Schadeherstel

Schadeherstel

Een top klasse schadeherstelbedrijf

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schadeherstel bedrijf die garant staat voor vakwerk en een snelle levering? Kom dan bij ons wanneer u een schade aan uw auto wilt laten repareren. Wij hebben de beste vakmensen in huis die met alle plezier dagelijks hun werk uitvoeren en het elke dag weer als een weer zien wanneer een auto, die met veel schade is binnengebracht, weer als nieuw de werkplaats zien verlaten. Wij garanderen u dat u zo snel mogelijk weer kunt beschikken over uw auto. Lees verder wat de mogelijkheden zijn bij ons of neem nu meteen contact op voor het maken van een afspraak.

 

Alle soorten schadeherstel

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten schade herstel. Wij kunnen uiteraard de beschadigde delen uitdeuken maar nieuwe delen plaatsen is ook mogelijk. Wij hebben monteurs in dienst die vakkundig de motor kunnen verwijderen wanneer dat nodig is voor het herstel van uw auto. Verder beschikken wij uiteraard over een professionele spuiterij waarin wij uw auto weer als nieuw in de autolak zullen zetten. Daarbij gebruiken we de beste autolakken die er voorhanden zijn zodat u altijd de zekerheid hebt dat het spuitwerk van absolute top klasse is.

 

Neem contact met ons op voor een afspraak

Wilt u meer weten van ons of heeft u snel een prijsindicatie nodig wat het herstel gaat kosten van de schade aan uw auto? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij geven u dan een geheel vrijblijvende prijsopgave voor het schadeherstel. Wij geven u de garantie dat wij het werk vakkundig zullen uitvoeren en zorgen ervoor dat uw auto zo snel mogelijk weer afgeleverd kan worden.