Autoschade herstel

Autoschade herstel
Autoschade? Jammer, maar snel gebeurd. Zelfs een kleine kras of deuk zijn bijzonder vervelend en doen de waarde en uitstraling van uw geliefde wagen geen goed. Twijfel daarom niet en laat uw autoschade herstellen. Zo is de autoschade snel vergeten en heeft uw wagen terug de klasse en uitstraling die hij verdient. Snel en doeltreffend uw wagen laten herstellen? Wij garanderen een snelle en correcte service! Voor elk onderdeel van het herstelproces hebben wij slechts één doel voor ogen: uw wagen terug blinkend nieuw maken!
Analyse en bestek
Autoschade herstelAls u autoschade heeft neemt u contact met ons op en kan u rustig de autoschade tonen. Desgewenst kan u ook per mail foto’s doorsturen als u weinig tijd heeft. Wij luisteren geduldig naar uw uitleg en maken een eerste analyse. Daarom maken wij snel en correct een bestek op. Dit ontvangt u per mail of fax, zodat u geen tijd hoeft te verliezen en snel kan beslissen. Autoschade laten herstellen? Of het nu gaat om krassen, deuken of zwaardere blikschade, wij staan voor u klaar van het begin tot de eindafwerking.
Vliegensvlug
Het inplannen van de herstelling is een specialiteit op zich. Als gerenommeerd hersteller van autoschade wensen wij alle klanten even snel en doeltreffend te helpen. Wij zorgen dat er na de goedkeuring van het bestek vliegensvlug een plaatsje voor uw wagen is in ons atelier voor het autoschade herstel. Hoe sneller de herstelling uitgevoerd, hoe minder lang u kopzorgen heeft nietwaar?
Spot repair of uitdeuken?
We zijn gespecialiseerd in een breed aantal technieken om autoschade te herstellen en maken voor elk schadegeval op zich de juiste keuze. Of we nu werken met spot repairs of uitdeuken, voor elk van deze technieken hebben we gepassioneerde en perfectionistische mensen tot uw dienst. Ook voor het demonteren en vervangen van stukken beschikken wij over de juiste know how. Het herspuiten van de lak is het logische eindpunt in het atelier en daar zetten we de puntjes op de i.
Kwaliteit
Kortom, twijfel niet in geval van autoschade, herstellen doen wij met passie en inzet. Het spreekt voor zich dat hierbij kwaliteit primordiaal is:

  • Wij zorgen voor een continue bijscholing van onze experts.
  • We werken volgens de geldende kwaliteitsstandaarden.
  • U heeft een garantie op uw herstelling zodat u ook na het betalen van de factuur gerust kan zijn.

Slaap op uw beide oren, ook als u even een ongelukje met de wagen hebt. Neem contact met ons op en wij zorgen voor de rest !